Termeni si Conditii (2019.12.18)

Termenii si Conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor la distanta de bunuri si servicii de catre HOLI Production SRL (“WeddingServices4U.ro”), prin intermediul site-ului si magazinului virtual (shop) WeddingServices4U.ro, catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre WeddingServices4U.ro.

Site-ul WeddingServices4u.ro este administrat de HOLI PRODUCTION SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sect. 3, Aleea Lunca Bradului nr.2, bl.H5, sc.4, ap.5, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13770/1991, CUI 346480, Cont bancar RO21 INGB 0000 9999 0494 0549 deschis la ING Bank N. V. Amsterdam – Suc. Bucuresti, capital social 200 lei.

Plasarea unei comenzi pe site-ul WeddingServices4U.ro catre HOLI Production SRL reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din site-ul si magazinul online (shop) WeddingServices4U.ro si a subdomeniilor lui.

Daca ati incheiat un Contract la Distanta de Furnizare de Produse si/sau Prestari Servicii cu WeddingServices4U.ro, termenii si conditiile prezentate in contract pot include prevederi care prevaleaza in mod expres asupra unora dintre prezentii Termeni si Conditii.

Serviciile FOTO/VIDEO/AUDIO si cele de Consultare si Organizare de Eveniment nu se incadreza la categoria vanzari la distanta. Pentru aceste servicii trebuie incheiat si semnat un contract fizic.

1. Elemente Definitorii

Cumparator / Client – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator / Prestator / WeddingServices4U.ro – societatea comerciala HOLI PRODUCTION SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sect. 3, Aleea Lunca Bradului nr.2, bl.H5, sc.4, ap.5, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13770/1991, CUI 346480, Cont bancar RO21 INGB 0000 9999 0494 0549 deschis la ING Bank N. V. Amsterdam – Suc. Bucuresti.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Aranjament Floral – orice produs realizat cu flori sau pe baza florilor (buchete, lumanari nunta/botez, decoratiuni florale, etc.).

Produs Perisabil – orice produs care se strica, se altereaza usor; produs supus stricaciunii, alterarii, disparitiei. Toate produsele din categoria aranjamente florale sunt produse perisabile.

Produs Personalizat – produs individualizat, particularizat, personificat si realizat conform specificatiilor Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda ferma confirmata de catre WeddingServices4U.ro. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii de primire a acestei comenzi.

Contract la Distanta – Contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre WeddingServices4U.ro si Client, in cadrul unui sistem de vanzari organizat de catre WeddingServices4U.ro, fara prezenta fizica simultana a partilor, cu utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, a uneia sau mai multe tehnici de comunicare la distanta pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii de primire a acestei comenzi.

2. Termeni Contractuali

Prin lansarea unei Comenzi online sau telefonice pe site-ul WeddingServices4U.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;
2. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
3. Termeni si Conditii

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii de primire a acestei comenzi. Emiterea confirmarii de primire a comenzii sa