Pentru o oferta concreta privind realizarea aranjamentelor florale pentru evenimentul dumneavoastra trebuie sa completati Formularul de Cerere de Oferta Flori din pagina de prezentare Buchete, Lumanari si Aranjamente/Decoratiuni Florale de la WeddingServices4U.ro. Inainte de a trimite cererea de oferta ar fi bine sa va ganditi si la bugetul alocat florilor si la ceea ce va doriti pentru evenimentul dumneavoastra. Pe pagina de prezentare gasiti o mica parte din ceea ce putem sa realizam in cadrul atelierului nostru de design floral si pretul orientativ pentru modelele prezentate.

Pe baza cererii dumneavoastra si a discutiilor ulterioare, noi va vom face o propunere de aranjamente florale (buchete, lumanari si/sau alte decoratiuni florale) si vom calcula tariful aferent serviciilor noastre.

Dupa ce stabilim toate detaliile tranzactiei si cadem de acord in ceea ce priveste colaborarea noastra, trebuie sa completati cu atentie Datele de Facturare si Livrare din Formularul de Confirmare Date Contract Comanda Flori de la pagina de prezentare Buchete, Lumanari si Aranjamente/Decoratiuni Florale de la WeddingServices4U.ro.

Pentru toate comenzile de aranjamente florale vom incheia un Contract la Distanta (contract semnat, stampilat si trimis cu semnatura electronica din partea noastra, in format .pdf, pe adresa dumneavoastra de email) in care sunt trecuti toti termenii si conditiile intelegerii si care va avea, ca anexa la contract, oferta facuta si agreata. In acelasi email va vom trimite si factura proforma pentru avans. Aceasta factura proforma este parte integrata a contractului, iar acceptarea si plata ei se considera semnatura dumneavoastra pe acest contract si certifica faptul ca ati luat la cunostinta si ca sunteti de acord cu toti termenii si conditiile din contract.

Comanda pentru Aranjamente Florale (Buchete, Lumanari, Decoratiuni Florale, etc.) se face cu minim 14 zile inainte de eveniment.

Pentru mai multe informatii cititi pagina de Termeni si Conditii.